AANMELDEN

Mogen wij u verder helpen? U bent van harte welkom in onze praktijk aan de Wielkamp in Zaltbommel! Bel ons op 0418 – 51 60 86 of vul hieronder uw gegevens in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Ook wanneer u twijfelt of de oefentherapie geschikt is voor u, kunt u altijd meer informatie opvragen bij één van onze therapeuten.

Op verwijzing van uw arts kunnen wij u ook aan huis behandelen. Daarnaast kunt u gebruik maken van ons inloopspreekuur, iedere donderdag van 12u tot 13u in onze praktijk.

Openingstijden
Maandag: 8.00 uur – 21.30 uur
Dinsdag: 8.00 uur – 18.00 uur
Woensdag: 8.00 uur -18.00 uur
Donderdag: 8.00 uur – 18.00 uur
Vrijdag: 8.00 uur – 17.00 uur

Aanmeldformulier  Heeft u een verwijzing?
  JaNee

  Voorwaarden
  Ja, ik ga akkoord met de voorwaarden

  Verwijzing en vergoedingen

  Voor een behandeling die valt onder de oefentherapie en vergoeding hiervan door uw zorgverzekering hebt u geen verwijzing nodig van uw (huis)arts. Een uitzondering hierop vormen kinderen die op school behandeld worden. Zij worden alleen behandeld na verwijzing van een (huis)arts.

  Voor kinderen tot 18 jaar worden 18 behandelingen vergoed vanuit de basisverzekering. Daarna vindt vergoeding plaats vanuit de aanvullende verzekering. Indien er sprake is van een chronische indicatie bestaat de mogelijkheid om volledige vergoeding aan te vragen.

  Voor volwassenen geldt dat een (gedeeltelijke of volledige) vergoeding van oefentherapie plaatsvindt vanuit de aanvullende verzekering. Kijk in uw polis of neem contact op met uw zorgverzekeraar om te bepalen op welke vergoeding u recht hebt.