Chronische pijn

Hebt u klachten die steeds terugkeren? Pijn aan uw nek, schouder of knie, terwijl daar geen duidelijk aanwijsbare reden voor is? Chronische pijn kan een grote stempel op uw dagelijks leven drukken, met alle gevolgen van dien. De pijn gaat dan een eigen leven leiden, en u kunt het gevoel hebben dat u de grip op uw klachten kwijt bent. Onze oefentherapeut Marion Jegen, gespecialiseerd in chronische pijn, helpt u graag verder.

“Die knie, ik werd er helemaal gek van! Stond ’s morgens al op met in mijn hoofd de vraag wanneer de pijn weer zou beginnen. Marion heeft mij gelukkig van die obsessie af kunnen helpen.” Jeroen

De behandeling

Bij de behandeling van chronische pijn starten we met het samen in kaart brengen van de oorzaken van uw pijn, uw ervaring van de pijnklachten en de manier waarop u met de pijn omgaat. Op basis daarvan stellen we haalbare doelen op en gaan we hiermee aan de slag. Daarbij staan de vaardigheden die voor u belangrijk zijn centraal. Wilt u op een normale manier kunnen leven en werken, wilt u beter kunnen omgaan met spanningen of wilt u bepaalde sportieve prestaties behalen? Samen met u maken we een plan van aanpak om uw doelstellingen te realiseren. Op die manier verbeteren we uw kwaliteit van leven en krijgt u weer grip op uw klachten. Tijdens het gehele behandeltraject neemt uw oefentherapeut als het ware de rol van coach op zich. Zij is er niet alleen om u tips te geven en te begeleiden bij de oefeningen, maar ook om te luisteren naar uw verhaal.

De behandeling van chronische pijn geschiedt volgens het protocol ‘chronische pijnpatiënten’ van de Stichting Landelijk Netwerk Chronische Pijn (zie www.netwerkchronischepijn.nl).

Wilt u meer weten of direct een afspraak maken? Neem contact met ons op!

Afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken? Klik dan op onderstaande button.

Afspraak maken?