Kinderoefentherapie

Heeft uw kind moeite met leren fietsen of zwemmen? Wil uw zoon of dochter niet meer meedoen met de gymles of lukt het uw kind niet om leesbaar te (leren) schrijven? Dan kan kinderoefentherapie uitkomst bieden. Onze kinderoefentherapeuten Sandra van der Sanden en Nancy Artz- van der Velden helpen u graag verder! Beiden hebben na hun opleiding tot Oefentherapeut Cesar de gespecialiseerde opleiding tot Kinderoefentherapeut afgerond. Daarnaast beschikken zij over jarenlange ervaring in de kinderoefentherapie.

“Vanaf de eerste kennismaking hadden we warm en persoonlijk contact. Hierdoor was een passende en deskundige behandeling mogelijk en hebben wij de behandelperiode als zeer prettig èn effectief ervaren” Jacomien, moeder van Hessel (9 jaar)

De behandeling

Bij Oefentherapie Cesar Zaltbommel behandelen we kinderen op een manier die bij hen past: vriendelijk, laagdrempelig en gericht op het kind. Plezier heeft een positieve uitwerking op de motorische ontwikkeling en het zelfvertrouwen van een kind. Daarom is bij de behandeling niet alleen het resultaat van belang, maar ook het plezier in het bewegen. Onze kinderoefentherapeuten sluiten altijd aan bij de belevingswereld en interesses van het kind. Op die manier kan het kind zich spelenderwijs ontwikkelen en wordt bewegen weer leuk.

Na aanmelding van uw kind starten we met een intake waarin we samen met u en uw kind bepalen wat de hulpvraag precies is. Van daaruit bekijken we welke motorische onderzoeken en kwalitatieve observaties nodig zijn. Vervolgens stellen we samen met u als ouder/verzorger een helder behandeldoel en -plan op. Daarnaast overleggen wij (indien nodig) veelvuldig met u, leerkrachten en eventuele andere specialisten. Op die manier maken we de vertaalslag van onze tips en oefeningen naar het dagelijks leven zo klein mogelijk.

Wilt u meer weten of direct een afspraak maken? Neem contact met ons op!

Afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken? Klik dan op onderstaande button.

Afspraak maken?