Beste cliënten,

In navolging van de strengere maatregelen zoals aangekondigd in de laatste persconferentie van maandag 23 maart j.l.  moeten wij onze werkwijze aanpassen.

Omdat wij het belangrijk vinden dat de (kinder)oefentherapeutische begeleiding doorgang kan vinden en de continuïteit te kunnen garanderen,  blijven wij telefonisch en via beeldbellen voor alle cliënten bereikbaar. Dit houdt in dat gemaakte afspraken worden omgezet naar een digitale beeldbel-afspraak. Uw therapeut neemt hierover contact met u op.

In enkele gevallen is het mogelijk “hands-on” therapie te krijgen, hiervoor zal een inschatting gemaakt worden of hier een medische noodzaak voor is. Uw therapeut zal dit met u bespreken. Alle maatregelen ter bescherming tegen het virus worden hierbij in acht genomen.

Wij hopen dat de praktijk z.s.m. weer open kan zijn zoals u van ons gewend bent maar laten dit afhangen van de geldende adviezen van de overheid / RIVM.

Wij hopen, dat u begrip heeft voor de situatie en dat de maatregelen per dag kunnen wijzigen.

Op deze manier hopen we met veel bewegingsplezier alsnog samen te kunnen werken. U kunt ons als altijd telefonisch of via de mail bereiken als u vragen heeft.

Met vriendelijke groet,

Team Oefentherapie Cesar

Marion Jegen

Juliette Ubaghs

Sandra van der Sanden

Nancy van der Velden

Nienke Smorenburg

Jorien van Santen