Oefentherapie Cesar

Wanneer oefentherapie Cesar? Onze oefentherapeuten bieden hulp bij rug- en nekklachten, pijn in de gewrichten, klachten bij chronische aandoeningen aan het houding-/bewegingsapparaat, houdingsafwijkingen, hoofdpijn, stress en incontinentie. Bij een aantal klachten en aandoeningen is de waarde van oefentherapie voor cliënten wetenschappelijk aangetoond.

Waarom kiezen voor oefentherapie Cesar?

Kenmerkend voor oefentherapie Cesar is dat onze oefentherapeuten bij een klacht altijd het complete beweeggedrag van de individuele cliënt zal betrekken. Verandering van het beweeggedrag is (indien mogelijk) het uitgangspunt van de behandeling van de oefentherapeut. Dat wil zeggen dat de cliënt anders zal gaan leren bewegen en dit als nieuw en eigen patroon gaat implementeren. De behandeling bestaat uit houding- en bewegingsadviezen en oefeningen die in de praktijk gedaan worden, maar ook vooral door de cliënt thuis.
Afspraak maken?

Wilt u meer weten wat Oefentherapie Cesar Zaltbommel voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op of maak direct een afspraak.

Afspraak maken?