OVER ONS

Oefentherapie Cesar Zaltbommel staat voor een hoge betrokkenheid bij u als patiënt, een begripvolle benadering en een deskundige behandeling. Wij nemen graag de tijd voor u: de tijd om te luisteren naar uw verhaal. Het verhaal achter uw klacht is voor ons namelijk minstens zo belangrijk als uw klacht zelf. Kennen we uw verhaal, dan zijn we in staat om toe te werken naar een langetermijn-oplossing. Een oplossing die bij ú past.

Onze werkwijze

Bij Oefentherapie Cesar Zaltbommel kijken we niet alleen naar het gebied waar de klacht zich bevindt, maar naar het lichaam als geheel. Hoe beweegt u, in welke houding werkt u, hoe slaapt u, wat doet u zoal in het dagelijks leven? Op die manier verhelpen we niet alleen de symptomen die u nu heeft, maar zorgen we er ook voor dat u dezelfde klachten niet nogmaals ontwikkelt.

Daarnaast staat uw hulpvraag altijd centraal. Waar heeft u last van en hoe belemmert dat u in uw leven? Bij ons geen onnodige trajecten, maar concreet inspelen op wat u vandaag nodig heeft.

Ook kiezen we bewust voor een werkwijze waar we u zelf bij betrekken. U kent uw lichaam, uw dagelijks leven en gewoontes immers het best. Na een intakegesprek en lichamelijk onderzoek stellen we samen met u duidelijke behandeldoelen op en maken we een helder behandelplan. Op die manier komen we tot de meest effectieve aanpak.

Voor kinderen hanteren wij dezelfde visie, maar een andere werkwijze. U leest er meer over op onze pagina Kinderoefentherapie.

Samenwerking

Wij werken samen met onder andere huisartsen, osteopaten, logopedisten, (basis)scholen en fysiotherapeuten in de regio. Op verwijzing van uw arts kunnen wij u ook aan huis behandelen. Daarnaast kunt u gebruik maken van ons inloopspreekuur, iedere donderdag van 12u tot 13u in onze praktijk.

Wilt u meer weten over ons, onze therapeuten of onze werkwijze? Neem contact met ons op!

CONTACT

Wielkamp 10
5301 DB Zaltbommel

Stuur ons een bericht

    Hier kunt u ons vinden