Oefentherapie voor scholen

Bij Oefentherapie Cesar Zaltbommel behandelen we kinderen op een manier die bij hen past: vriendelijk, laagdrempelig en gericht op het kind. Plezier heeft een positieve uitwerking op de motorische ontwikkeling en het zelfvertrouwen van een kind. Daarom is bij de behandeling niet alleen het resultaat van belang, maar ook het plezier in het bewegen.

Zit met Pit!

Bij- & Nascholing

Kinderoefentherapie

“Onze kinderoefentherapeuten sluiten altijd aan bij de belevingswereld en interesses van het kind. Op die manier kan het kind zich spelenderwijs ontwikkelen en wordt bewegen weer leuk.”

Een kind met een motorische ontwikkelingsachterstand heeft extra zorg en aandacht nodig. Het moet harder zijn best doen en meer dan gemiddeld oefenen om bepaalde vaardigheden onder de knie te krijgen.

Na aanmelding van uw kind starten we met een intake waarin we samen met u en uw kind bepalen wat de hulpvraag precies is. Van daaruit bekijken we welke motorische onderzoeken en kwalitatieve observaties nodig zijn. Vervolgens stellen we samen met u als ouder/verzorger een helder behandeldoel en -plan op. We overleggen met leerkrachten en eventuele andere specialisten. Op die manier maken we de vertaalslag van onze tips en oefeningen naar het dagelijks leven zo klein mogelijk.

Afspraak maken?

Wilt u meer weten over oefentherapie voor uw school of instelling voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of maak direct een afspraak.

Afspraak maken?