Adem- en ontspanningstherapie

Als u vaak spanning of stress ervaart, kan dit resulteren in zowel geestelijke als lichamelijke klachten. Van hoofdpijn en slecht slapen tot nek- en schouderklachten, hyperventilatie, angsten of een burn-out. Onze adem- en ontspanningstherapeut Marion Jegen staat graag voor u klaar om u te helpen bij deze en andere klachten die het gevolg zijn van overmatige spanning.

“Ik had voortdurend hoofdpijn, en had helemaal niet meer in de gaten dat ik altijd met opgetrokken schouders zat te werken. Tot ik schouder- en nekklachten kreeg. De behandelingen van Marion zijn een eye-opener voor me geweest.” Stefan

De behandeling

Spanning wordt vaak opgebouwd in periodes dat het heel druk is. Als de spanning of stress te lang aanhoudt, kan de spanning als ‘gewoon’ aan gaan voelen. U bent zich dan niet meer bewust van de verhoogde spanning. Daarom leert u tijdens de behandeling hoe u spanning bewust kunt waarnemen en hoe u deze kunt voorkomen of verminderen. De behandeling bestaat uit eenvoudige instructies en handgrepen die nauw aansluiten bij dagelijkse houdingen en bewegingen. Door de spanning te verlagen in uw lichaam, vergroot u uw belastbaarheid, energieniveau, stressbestendigheid en veerkracht.

Wilt u meer weten of direct een afspraak maken? Neem contact met ons op!

Afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken? Klik dan op onderstaande button.

Afspraak maken?