Bekkentherapie

Hebt u klachten in de lage rug, het stuitje, de billen, liezen, het schaambeen, de SI-gewrichten of het gebied rondom de heupen? Of hebt u incontinentieproblemen? Dan kan het zijn dat de oorzaak van uw klachten ligt in uw bekken of bekkenbodem. Bij Oefentherapie Cesar Zaltbommel helpen we u graag verder bij bekkenklachten.

“Ik heb van Juliette bekkentherapie gehad tijdens mijn zwangerschap. Een luisterend oor en neemt alle tijd voor je. Legt ook duidelijk uit. Ik ben zeer tevreden.” Danielle

De behandeling

Bij het behandelen van uw bekkenklachten kijken we altijd eerst naar de mogelijke oorzaken van uw klachten. Die kunnen zeer divers zijn: van zwangerschap of PMS tot hypermobiliteit, een val of een ongeluk. Op basis daarvan, en op basis van uw persoonlijke situatie, maken we samen met u een plan van aanpak om uw bekkenklachten effectief aan te pakken.

In onze praktijk worden de behandelingen op het gebied van bekkenklachten gegeven door Juliette Ubaghs. Zij specialiseert zich al ruim 10 jaar in de bekken- en bekkenbodemproblematiek en heeft een uitgebreide scholing en ervaring op dit vakgebied.

Wilt u meer weten of direct een afspraak maken? Neem contact met ons op!

Afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken? Klik dan op onderstaande button.

Afspraak maken?