GymXtra

Wanneer uw kind een motorische achterstand heeft of spanning en onzekerheid ervaart bij het bewegen, dan kan dat problemen geven op het voetbalveld of in de sporthal. Uw kind kan dan niet meer mee bij reguliere sportclubs en/of de gymlessen op school. Met GymXtra maken we bewegen weer leuk voor kinderen. GymXtra biedt beweeglessen voor kinderen van 6 t/m 11 jaar die geen aansluiting vinden binnen reguliere sportclubs. Met als doel uw kind uiteindelijk (weer) aan te laten sluiten bij een reguliere sportclub.

“Op het voetbalveld lukte het niet en de gymles, daar wilde ik nooit naartoe. Bij GymXtra is het wel leuk, de juffen zijn heel lief en ik kan lekker samen met andere kinderen spelen.” Finn (7)

Onze werkwijze

Tijdens de GymXtra-lessen besteden onze oefentherapeuten Nancy Artz- van der Velden en Jorien van Santen aandacht aan verschillende vaardigheden op het gebied van balvaardigheid, evenwicht en grove motoriek. Daarbij sluiten we spelenderwijs aan bij het motorisch niveau van uw kind en stimuleren we het kind om op zijn of haar eigen manier te leren. Op die manier zorgen we ervoor dat uw kind weer plezier krijgt in bewegen. De lessen worden gegeven op vaste tijden in een sportzaal in Zaltbommel in groepen van maximaal 12 kinderen (met daarbij twee oefentherapeuten).

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op!

Afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken? Klik dan op onderstaande button.

Afspraak maken?