Slaapoefentherapie

Wanneer u slecht slaapt, kan dit zowel ’s nachts als overdag voor problemen zorgen. Kampt u al langere tijd met slaapproblemen, dan kan het bovendien voorkomen dat u in een vicieuze cirkel terechtkomt. Door aan de slag te gaan met uw slaapproblemen, kunnen we deze vicieuze cirkel doorbreken.

Onze slaapoefentherapeut Jorien van Santen staat voor u klaar om uw situatie in kaart te brengen en de slaapproblemen effectief te behandelen. Dat kunnen problemen zijn op het gebied van onder andere inslapen, doorslapen, (te vroeg) wakker worden, slaapapneu en nachtelijk piekeren.

“Ik zat in een constant patroon van slecht slapen, overdag niet functioneren, nergens fut voor hebben en de nacht erop weer slecht slapen. Samen met Jorien heb ik dat kunnen doorbreken.” Robert

De behandeling

Bij de behandeling van slaapproblemen kijken we allereerst samen met u naar de oorzaken van de problemen. Op basis daarvan stellen we haalbare doelen op, die passen bij uw hulpvraag, situatie en wensen. Uiteraard is daarbij altijd het hoofddoel dat u een betere nachtrust krijgt en daardoor overdag ook energieker bent. Bij de slaapoefentherapie maken we geen gebruik van medicatie. Door middel van tips, oefeningen en het werken aan belangrijke aspecten van een goede nachtrust, realiseren we stap voor stap een betere nachtrust.

Bij Oefentherapie Cesar Zaltbommel bieden we slaapoefentherapie aan voor zowel volwassenen als kinderen. Wilt u meer weten of direct een afspraak maken? Neem contact met ons op!

Afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken? Klik dan op onderstaande button.

Afspraak maken?